Poslovanje nastavljeno uzlaznom putanjom

4

Olimpijski centar „Jahorina“ ostvario je odličan poslovni rezultat u prvih pola godine, te je, nakon najuspješnije zimske ski-sezone u istoriji Centra, poslovanje nastavljeno uzlaznom putanjom, saopšteno je iz ovog centra.

Uvidom u šestomjesečne presjeke poslovanja uočen je porast prihoda za 33 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

Promet Olimpijskog centra „Jahorina“ iznosi više od 10.000.000 KM, dok je ostvareni prihod gotovo 4.500.000 KM, istaknuto je u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ napominju da su, u vrijeme kad su mnoge firme suočene sa krizom uzrokovanom epidemijom virusa korona otpuštale radnu snagu, zadržali sve radnike i vršili dodatna zapošljavanja.

U odnosu na isti period prošle godine, u posljednjih šest mjeseci, prosječno mjesečno u tom centru su zapošljavali 30 radnika više.

„Zahvaljujući pažljivo odabranim investicijima i njihovim dobrim upravljanjem Olimpijski centar `Jahorina` je primjer odličnog poslovanja, čak i u uslovima koji nisu povoljni“, poručili su iz ovog centra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
4 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Da li se to uspješno poslovanje Jahorine ičim odrazilo na finansijske efekte opštine Pale???
Gdje su/će završiti ti pusti milioni???

Kako da ne. Skijanje je skuplje.

Odlično pitanje, kada se već hvale iz OC Jahorina, da su sotvarili bajne poslovne rezultate, i ostvarili prihod od 4,5 miliona KM. Kakvu korist će imati Opština Pale i građani Pala. Hoće li oni osjetiti kakav boljitak u bilo kom pogledu. Niko ne govori gdje će te silne pare završiti, ili će samo pojedinci imati lične koristi.

Pa nikakve koristi. Da barem neki sportski klub sponzorisu