Poraz u prijateljskom susretu

0

Fudbaleri KMF Jahorina sinoć su poraženi u prijateljskom susretu od ekipe KMF Centar Sarajevo rezultatom 3:5 (1:2). Prijateljski susret je bila dobra prilika timovima da se uigraju i spreme za predstojeću sezonu koja za našu ekipu u Drugoj ligi RS počinje 15. novembra.

U prijateljskom susretu sa jednom od najboljih ekipa u BiH je presudio kvalitet i iskustvo gostiju. Jahorina je povela već u 2. minutu golom Blagojevića, ali su se gosti brzo vratili i golom Gekića već 40 sekundi kasnije poravnali rezultat. Na 1:2 je povisio Zatagić golom u 8. minuti.

U nastavku bolja igra gostiju. Jahorini je ponestalo snage, pa su priliku dobili i mlađi igrači koji su do ovog susreta imali manju minutažu. U 24. minutu susreta Blagojević je poravnao na 2:2 i kao i u prvom poluvremenu, već u sljedećem napadu, Centar je poveo sa 2:3 pogotkom Kahvedžića. Na 2:4 je povisio Mulahmetović u 27. pa na 2:5 u 34. minutu. Jahorina se vraća u igru tri minuta kasnije, kada mrežu gostiju pogađa Jezdimirović, što je ispostavilo se bio i konačan rezultat ovog zanimljivog susreta.

SPC Peki
Gledalaca: 200
Sudije: Kusmuk Srđan, Šarović Dejan

KMF Jahorina: Jolović, Pandurević Milan, Đapić, Šuko, Jezdimirović, Paprica, Pandurević Miloš, JokićMilan, Blagojević, Vuković, Jokić Stefan, Kovačević, Tadić, Srdanović ŠSŠ: Delipara Srđan, trener: Dejan Radović

KMF Centar: Omerbegović, Suković, Mulahmetović, Marković, Kahvedžić, Salcin, Zatagić, Gekić

KMF Jahorina

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments