Pomoću uređaja za praćenje pronađeno ukradeno vozilo

0

Policija Istočnog Sarajeva pronašla je “škodu fabiju” u jednoj privatnoj garaži u naselju Stara stanica na Palama, zahvaljujući uređaju za praćenje koji se nalazio u ukradenim kolima, Iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo je saopšteno da je policija kola u vlasništvu “Sarajevskog kiseljaka”, koja su ukradena na području Sarajeva, pronašla u garaži lica čiji su inicijali R.L.


Policija Istočnog Sarajeva juče je obaviještena da je u toku noći, na području Kantona Sarajevo, ukradeno ovo i da uređaj u njemu pokazuje da se nalazi na području Stare željezničke stanice na Palama.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta i u dograđenoj garaži koja se nalazi uz porodičnu kuću R.L. pronašli otuđeno vozilo.

Izvršen je uviđaj, a vozilo će biti vraćeno vlasniku.

U protekla 24 časa evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom na području opštine Pale.

Radnici policije kontrolisali su 133 vozila i vozača, podnijeli dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 118 prekršajnih naloga, te iz saobraćaja isključili dva neregistrovana vozila i tri vozača – dva zbog vožnje pod uticajem alkohola i jednog zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments