Pomoć iz Njemačke dostavljena ugroženima

0

Monika Berges Engels Njemica, prijatelj Srpskog naroda je zajedno sa našim državljanima koji žive i rade u Njemačkoj prikupila veliku količinu pomoći za poplavljeno stanovništvo u Republici Srpskoj.

Kamion pomoći sa hranom, higijenom i potrepšinama za bebe je uručen u Krajini, a za prikupljena novčana sredstva u iznosu od 870 KM koja je u OOCK Pale donijela naša paljanka Daliborka Krstović je kupljena hrana.

Hrana je juče rebačena u Vlasenicu u javnu kuhinju.

Vlaseničani su se mnogo zahvalili na uručenoj pomoći u hrani koja im je dobro došla i u pravo vrijeme, jer su zalihe hrane bile pri kraju.

Opštinska organizacija Crvenog krsta Pale se najtoplije zahvaljuje gospođama Moniki i Daliborki na doniranoj pomoći i brizi za ljude koji su u nezapamćenim poplavama ostali bez osnovnih sredstava za život.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/pomoc-monika-berges-engels-06-06-2015/] width=[54] height=[54] title=[Pomoć iz Njemačke dostavljena ugroženima] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare