Polomljeno 30 sadnica drveta javor

2

Lice čiji su inicijali M.G. oštetilo je 30 sadnica javora u centru Pala, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Srna nezvanično saznaje da je riječ o psihički nestabilnoj osobi koja je i uživalac opojnih droga.

O počiniocu je obaviješten je Centar za mentalno zdravlje na Palama gdje mu je pružena medicinska pomoć, a potom je upućeno u psihijatrijsku bolnicu na Sokolac na dalje liječenje.

Policiji na Palama jutros je oko 8.50 časova prijavljeno da je nepoznato lice polomilo više sadnica drveta javor u ulicama Svetosavska i Nikole Tesle.

„Riječ je licu čiji su inicijali inicijala M.G. iz Pala. Policijski službenici pronašli su lice, lišili slobode i obavijestili tužioca. U toku je dokumentovanje krivičnog djela oštećenje i otuzimanje tuđe stvari“, naveli su policiji.

M.G. otpušten iz policijskih prostorija u 12.00 časova i uz asistenciju policijskih službenika i radnika Doma zdravlja spoveden do prihijatrijske bolnice.

Radnici preduzeća „Komunalno“ Pale sanirali su štetu koja je pričinjena na sadnicama javora.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
2 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A da nije opet vjetar? Eh, nema te psihijatrijske bolnice koja bi imala dovoljan kapacitet da smjesti sve „slučajeve“ sa opštine Pale. Ovo je samo vrh ledenog brijega naših problema…

Priča se da je mlada stabla polomio neki XY narkoman? I sad će o trošku naroda i sa grbače naroda da za badava jede naš nasušni hljeb i odmara u Psihatrijskoj bolnici na Sokolcu. Nema tu nikakvog liječenja, to je teška zabluda, kako dotični raspolaže viškom energije i adrenalina, bilo bi ga sevap poslati u kakav obližnji rudnik, duboko pod zemljom, da kopa i da radi društveno korisni rad. A ovako od njega imamo samo duplu štetu, em polomio stabla i napravio štetu i još će da bude nagrađen besplatnim pansionom. Gdje je tu pravda, nema je.