Pojedini dijelovi grada i danas bez urednog vodosnabdijevanja

0

ISTOČNO SARAJEVO – U određenim dijelovima Istočnog Sarajeva i danas će biti planskog smanjivanja pritiska u vodovodnoj mreži koje je uvedeno zbog nedovoljnog dotoka vode na izvorištu Tilava.

Pritisak na mreži biće obaran svakog radnog dana od 11.00 do 15.00 časova i od 19.00 do 22.00 časa, saopšteno je jutros iz Komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Istočno Sarajevo.

Područja gdje će biti redukovano vodosnabdijevanje su Dobrinja jedan i četiri, rubno područje naselja Vojkovići, Trg Miroslava Berjana, naselje Mladice i to ulice Derokova, Besarovića, Akademika Vojina Komadine, Slavka Leovca, Svetog Nikole, Alekse Šantića, Petra Miloševića, Vojvode Momčila Đujića i Obrada Popadića, dio ulice Kasindolskog bataljona, ulice Vojvode Radomira Putnika, te Draže Mihailovića.

Redukcija vode planirana je i u Spasovdanskoj ulici /parni brojevi od 18 do 34 i neparni od 27 do 51/, Hilandarskoj /parni od 22 do 42, neparni od broja 13 do 29/, Dečanskoj /na brojevima sedam i devet/, Zmaj Jovina /brojevi tri, pet, sedam, devet i 11/, Sime Milutinovića Sarajlije i Boriše Starovića.

Potrošači u naselju Gornji Kotorac koji se snabdijevaju sa rezervoara Gornji Kotorac jedan i Gornji Kotorac dva neće imati uredno vodosnabdijevanje dok se ne poboljša priliv vode na izvorištu Tilava. Do tada voda će biti dopremana pomoću cisterne.

Preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ Istočno Sarajevo zamolilo je potrošače za strpljenje i razumijevanje dok se vremenske prilike ne stabilizuju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare