Pojačana kontrola u okviru akcije Trakori i radne mašine“

0
Ilustracija

ISTOČNO SARAJEVO – Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo najavio je da će sutra u opštini Istočna Ilidža, u okviru akcije „Trakori i radne mašine“, policija vršiti pojačanu kontrolu saobraćaja, posebno vozača koji upravljaju poljoprivrednim vozilima.

Početak akcije najavljen je za 10.00 časova u Ravnogorskoj ulici, dodaje se u saopštenju.

U saopštenju se podsjeća da su se tokom 2014. godine na području koje pokriva ovaj Centar dogodile dvije saobraćajne nesreće u kojima su učestvovali traktori.

„U jednoj je smrtno stradao vozač traktora, dok je drugo lice koje se nalazilo na prikolici teško povrijeđeno“, dodaje se u saopštenju.

IZ CJB napominju da se tokom prošle i ove sedmice realizuje akcija „Trakori i radne mašine“, čiji je cilj da se utiče na vozače ovih vrsta vozila da poštuju saobraćajna pravila i propise i da voze sa ispravnim svjetlosno-signalnim uređajima i svjetlima za označavanje vozila.

S obzirom da se u narednom periodu očekuje povećano prisustvo vozača koji upravljaju traktorima i radnim mašinama u saobraćaju, CJB Istočno Sarajevo apeluje na vozače poljoprivrednih vozila da upravljaju tehnički ispravnim vozilima, sa ispravnim svjetlosno-signalnim uređajima, kao i svjetlima za označavanje vozila.

(www.palelive.com / Srna / Foto: trebinjedanas.com )

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare