Poginula Snježana Krajišnik iz Bijeljine

0

Snježana Krajišnik /50/ iz Bijeljine preminula je od posljedica povreda koje je zadobila kada je na Romaniji pala u provaliju duboku desetine metara, potvrđeno je Srni u Bolnici Istočno Sarajevo.

U Bolnici je Srni rečeno da je žena prevezena u ovu ustanovu helikopterom, te da još prilikom prevoza nije davala znakove života.

Rukovodilac Službe civilne zaštite Pale Dragan Elek rekao je Srni da se nesreća dogodila danas oko 13.00 časova na Romaniji kod Novakove pećine kada se žena okliznula niz stijene u provaliju duboku desetine metara.

„Sa njom je bilo 15-tak planinara. O tome smo obaviješteni u 13.30 časova i odmah smo uputili pet ljudi iz Jedinice za spasavanje sa visina sa Jahorine i pet pripadnika Specijalne jedinice za podršku MUP-a sa Pala, a vođa akcije bio je Miro Kalem, komandir Gorske službe na Jahorini“, naveo je Elek.

Prema njegovim riječima, spasioci su prišli ženi pješačenjem oko sat vremena od najbližeg prilaznog puta i do nje stigli oko 15.00 časova.

„Kada je pronađena, davala je znakove života. Bila je na nepristupačnom terenu, na hladnoći. Pozvan je Helikopterski servis Republike Srpske, koji je stigao oko 16.00 časova i žena je odvezena u Bolnicu Istočno Sarajevo“, rekao je Elek, potvrdivši da je žena preminula.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare