Podrška Turističkoj organizaciji Istočno Sarajevo i OC Jahorina

0

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković posjetio je u petak 32. Sajam sporta i zimske opreme Expo-ZIM u Beogradu, gdje Turistička organizacija Istočno Sarajevo, OC Jahorina, Ski centar Ravna planina i hotelijeri predstavljaju zimsku turističku ponudu Jahorine i turističkih destinacija u Istočnom Sarajevu.

Vuković je, izražavajući podršku promociji Jahorine kao turističke destinacije, rekao da su Turistička organizacija i OC Jahorina predstavljeni na do sada najbolje pripremljenim štandovima, koji su vrlo zapaženi i upečatljivi.

Vuković je istakao da se osjeća pozitivna energija kod svih promotera iz Istočnog Sarajeva, te da se sa zadovoljstvom susreo sa predstavnicima Turističke organizacije, OC Jahorina, Ski centra Ravna planina, kao i predstavnicima Udruženja hotelijera i vikend kuća.

Na EXPO-ZIM-u se tokom vikenda očekuje veliki broj posjetilaca.

EXPO-ZIM okuplja najveće proizvođače, uvoznike, distributere i servisere zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrhunskih svjetskih brendova, zimske turističke centre i skijališta, vodeće turističke agencije, hotele i odmarališta.

Ovogodišnji Sajam sporta i zimske opreme biće zatvoren 10. decembra.

(www.palelive.com / gradistocnosarajevo.net)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments