Podjela paketa sa namirnicama

0

ZVORNIK – U Zvorniku su 73 korisnika dobila pakete sa osnovnim životnim namirnicama u okviru opštinskog projekta „Narodne kuhinje“,rekao je vršilac dužnosti načelnika opštinskog Odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Milan Cvijetinović.

„Tokom jula pakete će dobiti 175 korisnika. Od tog broja njih 151 su korisnici novčane pomoći na evidenciji Centra za socijalni rad i oni imaju pravo na pakete jednom mjesečno, a 24 su korisnici kolektivnog smještaja i oni imaju pravo na pakete jednom u dva mjeseca“, precizirao je Cvijetinović u izjavi novinarima.

Podjelu od 23. jula vrši Opštinska organizacija Crvenog krsta u svojim prostorijama, a za korisnike koji žive izvan Zvornika paketi se dostavljaju na kućne adrese.

„Opštinska organizacija Crvenog krsta nastavlja da vrši dostavu paketa po mjesnim zajednicama, a pozivamo korisnike koji žive na području grada, a takvih je još 18, da dođu u prostorije Crvenog krsta i preuzmu svoje sledovanje. Podjela će biti završena do subote“, rekao je Cvijetinović.

Veličina paketa zavisi od broja članova porodice.

Podjela avgustovskog sledovanja biće izvršeno od 10. do 15. avgusta.

Ukupna sredstva za projekat „Narodna kuhinja“ u ovogodišnjem budžetu opštine Zvornik iznose 50.000 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare