Podijeljeno više od 1.000 novogodišnjih paketića

0
Arhivska fotografija

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Predstavnici opštine Istočno Novo Sarajevo podijelili su danas više od 1.000 novogodišnjih paketića najmlađim sugrađanima u okviru manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“.

Samostalni stručni saradnik za informisanje i odnose sa javnošću u opštini Istočno Novo Sarajevo Tamara Rakanović rekla je Srni da je Opštinska uprava tradicionalno, sedmu godunu zaredom, a treću u okviru manifestacije „Zima u Istočnom Sarajevu“, organizovala podjelu novogodišnjih paketića povodom dječije Nove godine.

Opština je obezbijedila više od 1.000 paketića, od kojih je 100 obezbijedila Srednja škola „28.juni“ iz Istočnog Novog Sarajeva.

„Mi danas želimo da pošaljemo jednu od najljepših slika iz Istočnog Novog Sarajeva i nadam se da su naši mališani uživali i da su se obradovali novogodišnjim paketićima“, istakla je Rakanovićeva.

Prema njenim riječima, novogodišnje paketiće dobili su polaznici vrtića „Vratite nam osmijeh“, „Patrijarh Pavle“, „Maca“, „Mašin svijet“, „Naša radost“, učenici od prvog do trećeg razreda Osnovne škole škole „Sveti Sava“, djeca korisnici Centra za socijalni rad, djeca iz boračkih kategorija, kao i djeca Udruženja „Četiri plus“ i djeca Udruženja sa posebnim potrebama „Zagrljaj“.

Manifestacija „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ je turističko zabavnog karaktera i ima za cilj promovisanje turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine i namijenjena je svim građanima, a na radost najmlađih sugrađana u okviru nje obezbijeđeno je i klizalište na otvorenom.

Takođe, povodom proslave Dana Republike Srpske, 9. januara, u 20.00 časova biće upriličen koncert etno-grupe „Katera“.

Doček pravoslavne Nove godine biće organizovan 13. januara, uz koncert pjevača Sergeja Ćetkovića, čiji je početak predviđen u 22.00 časa.

U prvim minutama poslije ponoći biće upriličen vatromet, a za sve posjetioce Opštinska uprava će obezbijediti besplatno kuvano vino.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare