Podijeljeno 50 paketića

0

Uoči novogodišnjih praznika, rukovodstvo opštine Pale upriličilo je danas podjelu paketića za djecu samohranih roditelja, djecu bez roditeljskog staranja i djecu iz višečlanih socijalno ugroženih porodica.

Novogodišnje paketiće primilo je danas 50 mališana koji se nalaze u evidenciji Centra za socijalni rad “Pale”.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević zahvalio se firmi “Best Nedomax”, odnosno novootvorenom tržnom centaru u Palama koji je donirao paketiće i dodao da zajedničke aktivnosti javnog i privatnog sektora mogu smanjiti socijalne razlike i pomoći da se u vrijeme praznika niko ne osjeti zapostavljenim.

Kovačević je istakao da je ove godine u budžetu opštine za socijalne programe izdvojeno 500.000 KM kroz sredstva za Centar za socijalni rad, dopunska prava boraca, jednokratne pomoći i budžetsku rezervu što se smatra aktivnom socijalnom politikom premda se zbog teške ekonomske situacije broj korisnika ove vrste pomoći povećava.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/dodjela-paketica-opstina-pale-2013/] width=[54] height=[54] title=[Opština Pale 26.12.2013.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / D.B.)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments