Podijeljeni paketići prikupljeni u akciji „Paketić za ljepši osmijeh“

0

Humanitarna akcija „Paketić za ljepši osmijeh“, koju već četvrtu godinu organizuje Omladinski klub Crvenog krsta Pale, u nedjelju je završena svečanom podjelom paketića.

Akcija je počela 08.12.2012., a završena je 29.12.2012. godine. Sredstva su prikupljena donacijama građana na štandovima koji su bili postavljeni u Tržnim centrima „Tom“ i „Bartula“, te prodavnicama „Onogošt“. U saradnji sa Savjetom mladih Pale organizovana je humanitarna žurka u klubu „Tabu“ na kojoj su posjetioci mogli donirati novac, slatkiše ili igračke.

Ukupno je napravljeno 120 paketića koji su dodijeljeni socijalno ugroženoj djeci, prema spisku koji je dostavio Centar za socijalni rad.

„Izuzetno smo zadovoljni uspjehom akcije. Skupili smo dovoljno sredstava da sva djeca dobiju paketiće. Volonteri  su upriličili novogodišnju predstavu za mališane prije dodjele paketića. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Tržnim centrima „Bartula“ i „Tom“, D.o.o. „Onogošt“, Hotelu „Damis“, Studentskoj organizaciji „ELSA“ Banja Luka, klubu „Tabu“, Foto Centru, Portalu Palelive kao i Savjetu mladih Pale, našoj partnerskoj organizaciji koji su pomogli provođenje ove humanitarne akcije. Takođe, želimo da se zahvalimo sugrađanima koji su podržali akciju svojim donacijama“, izjavio je volonter Miljan Klačar za naš portal.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/paketic-za-ljepsi-osmijeh-2012/] width=[54] height=[54] title=[Paketić za ljepši osmijeh 2012] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Autor:

Ivana Pavlović je rođena u Sarajevu 1988. godine. Ivana je diplomirani pravnik, učesnik brojnih projekata, radionica i volonterskih akcija. Drugi članci sa tagom Ivana Pavlović.


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare