Podijeljeni paketi za porodice slabijeg materijalnog stanja

0

Opština Pale i firma „Best Nedomex“ su danas u Palama podijelili 60 paketa porodicama slabijeg materijalnog stanja.

Na ovaj način je nastavljena tradicija pomaganja ljudima pred praznike i pred najveći hrišćanski praznik – Vaskrs.

Paketi sa prehrambenim i higejenskim potrepštinama su dodijeljeni porodicama na osnovu spiskova koje su formirali Crveni krst i Centar za socijalni rad.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je rekao da je ovaj gest izraz moralne, građanske i socijalne dužnosti koju treba da pokaže lokalna zajednica, ali i institucije i privrednici i dodao da svi moramo obratiti pažnju na komšije i prijatelje kojima je pomoć potrebna.

Kovačević je pohvalio firmu „Best Nedomex“ koja se redovno odaziva na humanitarne akcije koje organizuje opština Pale i time doprinosi razvijanju solidarnosti u ovoj lokalnoj zajednici.

Igor Gutalj, poslovođa u ovoj firmi, naglasio je da  je „Best Nedomex“ nova firma na tržištu, ali da je u svom dosadašnjem radu podržala brojne humanitarne akcije kao i da se trude povoljnim cijenama i ljubaznošu zaposlenih pridobiti povjerenje kupaca.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/paketi-vaskrs-opstina-pale-april-2014/] width=[80] height=[80] title=[Podijeljeni paketi za porodice slabijeg materijalnog stanja] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb80_] thumb_cache_dir=[thumbs80] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / D.B.)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare