Počinje proljećni dio Lige rekreativaca u malom fudbalu

0

U organizaciji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale i zaljubljenika igre na petoparcu u nedjelju 23. marta mečevima 14. kola u SC “Olimp” nastavlja se proljećni dio Lige rekreativaca u malom fudbalu u sezoni 2013/2014.
Liga je pun pogodak, ispunjava sva očekivanja, postaje i prepoznatljiva u okruženju, dolaze nam i nekadašnji igrači sokolačkog Glasinca, tu su i dvije ekipe i iz Istočnog Sarajeva, a učešće je uzelo 13 timova. Projekat je usmjeren na promociji sportske rekreacije za lica starosti iznad 25 godina, zdravlja, sportske kulture, druženja, tolerancije, a osnovni je cilj da postane tradicionalna i što masovnija.

Nastupaju igrači stariji od 25 godina uz uslov da nisu registrovani ni za jedan klub. Igra se po pravilima pet plus jedan.

Poslije odigranog prvog dijela sezone na čelu kolone prezimio je Mig Trans Sjetlina sa istim brojem bodova – 28 kao Kafe Bar Bari i Džabulani. U međusobnim duelima najbolji su bili “Šticari” i sasvim zasluženo su sa vrha tabele tokom zime gledali na sportske rivale.

“Trio” sa čela kolone do posljednjeg kola vodiće neizvijesnu i tešku borbu za ukupnog pobjednika, a sportska sreća i nijanse odlučiiće o šampionu. Svoju šansu vide i traže Mibos i Kumbara, ekipe sastavljene od provjerenih fudbalskih majstora, a liga je izjednačena pa i ostali mogu da pomrse račune svima.

Pokretačka snaga jesenjeg šampiona, Vlado Kovačević vjeruje se da će takmičenje proteći u sportskom duhu, viteškoj borbi i uz dobro druženje kako i dolikuje poznanicima i starim prijateljima sa malih i velikih fudbalskih terena. Vlado uvažava sportske rivale, očekuje tešku i veliku borbu za svaki bod i u igri za pehar namjenjen pobjedniku uz malo sportske sreće vidi i svoju ekipu koja spremno i sa puno motiva ulazi u predstojeće okršaje.

Očekuje se uzbudljivo i lijepo fudbalsko popodne, biće tu velike borbe, neizvijesnosti i čvrstine, fudbalskog vica, šarma i duha pa ko voli sport, pogotovo fudbal neće zažaliti.

Mečevi 14. kola igraju se u nedjelju 23. marta u SC “Olimp” sa početkom u 10:00 h, a snage će od odmjeriti:

10:00 MDM – Mig Trans Sjetlina
11:00 Kumbara – Nelt
12:00 Head Shop – Olimp
13:00 Kafe Bar Bari – Kafe Pavle
14:00 Plato – Džabulani
15:00 Mibos – Majnex

Slobodna je ekipa Peštan

Tabela

1. Mig Trans Sjetlina 28
2. Kafe Bar Bari 28
3. Džabulani 28
4. Mibos 24
5. Kumbara 24
6. Kafe Pavle 18
7. Plato 17
8. Head Shop 16
9. Majnex 16
10. MDM 12
11. Olimp 8
12. Nelt 5
13. Peštan 0

Strijelci

16. Cicović Predrag
14. Blagojević Nikola
13. Šehovac Dušan, Golijanin Siniša, Kovačević Vladimir, Lazarević Miroslav
11. Kulašinac Vladimir, Elek Đorđe
10. Ilić Bojan
9. Radović Goran, Aleksić Veljko, Ivanović Velemir, Elez Miloš
8. Stanišić Milan, Elez Božidar Gluhović Radivoje
7. Čvoro Bojan, Radović Miljan, Ćosović Vladimir, Bošković Nenad – Bole, Govedarica Milan
6. Samardžić Nenad, Šuko Nedeljko, Božović Luka, Tošić Igor, Čvoro Velibor/ mdm, Lopatić Milomir, Čvoro Milan, Špirić Željko, Gutalj
Dragan

OK Student, OK Jahorina

(www. palelive. com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments