Počinje okupljanje volontera u akciji „Let’s do it“

0

Na Promenadi u Palama u 10.30 časova počinje okupljanje volontera u velikoj akciji čišćenja „Let’s do it“ – Očistimo zemlju za jedan dan.

Učesnici će dobiti rukavice i vreće za smeće. Organizator je obezbijedio sokove, vodu i sendviče za najmlađe učesnike. Obezbijeđen je i jedan autobus za čišćenje Jahorine.

Planirano je da se čisti Vrelo Miljacke, Goli Koran, Radonjići, naselje Repca, naselje Luke (nekoliko lokacija), izletište u Mokrom, centar Pala (zelene površine), Jahorina… u zavisnosti od broja aktivista u opciji su okolina hotela Panorama i sportski tereni, te dvije deponije na Briježđima. Najavljen je i veliki broj akcija naših građana koji će čistiti oko svojih kuća, ulice i naselja. Organizatori su pozvali sve sugrađane da se uključe u akciju i bar malo doprinesu masovnom čišćenju grada i prirode i na taj način budu dio najveće ekološke akcije na svijetu.

Dolazak na akciju čišćenja su najavili brojni sportski klubovi, planinarska društva, udruženja građana, političke partije, Gorska služba spasavanja Jahorina, OO Crvenog krsta Pale… Organizatori su pozvali sve sugrađane da se uključe u akciju i bar malo doprinesu masovnom čišćenju grada i prirode i na taj način budu dio najveće ekološke akcije na svijetu.

Akciju čišćenja u Palama su pomogli: Grad Istočno Sarajevo, Opština Pale, Turistička organizacija Grada Istočno Sarajevo, Olimpijski centar Jahorina, Komunalno preduzeće Pale…


(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare