Počinje moto-skup

0
Ilustracija

VLASENICA – U Vlasenici će danas i sutra biti održan moto-skup, koji organizuje lokalni moto-klub „Ortodoks“.

Skup će početi u 12.00 časova na parkingu ispred stadiona u Vlasenici, gdje je planirano okupljanje zaljubljenika u motore.

Potpredsjednik Moto-kluba „Ortodoks“ Srđan Bjelanović izjavio je Srni da očekuje dolazak prijatelja iz Srbije, motorista od Bijeljine do Sarajeva, i da je defile motora kroz grad planiran od 17.30 časova, a od 20.00 časova koncert.

On kaže da su u okviru kampa planirane moto-igre, vuča konopca, bacanje gume, spora vožnja motora, kao i niz drugih interesantnih aktivnosti, a najboljima će biti dodijeljene simbolične nagrade.

„Nadamo se da će druženje proteći u najboljem redu i da će ova manifestacija postati tradicija u Vlasenici jer vjerujemo da ćemo, kao i sada, imati podršku opštine, kojoj se zahvaljujemo jer su prepoznali nešto lijepo u ovome. Pored opštine, veliku podršku nam je dala i policija, kao i članovi udruženja“, naveo je Bjelanović.

Vlasenički Moto-klub poziva ljubitelje moto-sporta, bajkere, prijatelje i ljubitelje motora iz Vlasenice i susjednih opština da podrže manifestaciju.

Moto-klub „Ortodoks“ osnovan je 2018. godine, a ima 15 članova. Veliki su humanisti, učestvovali su u mnogobrojnim akcijama na području Vlasenice.

Moto-parti biće zatvoren sutra.

 

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments