Počinje dvodnevni poslovni forum

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević najavio je da će na dvodnevnom poslovnom forumu na Palama, koji počinje danas, ova opština predstaviti svoje potencijale rukovodstvu i privrednicima niške gradske opštine Pantelej i Gradiške.

Kovačević je istakao da će na forumu svoje privredne potencijale predstaviti i privrednici Panteleja i Gradiške, a sve s ciljem buduće privredne saradnje.

On je podsjetio da su rukovodstvo i privrednici opštine Pale 17. novembra prošle godine posjetili grad Niš i razgovarali sa rukovodstvom grada, opštine Pantelej, predstavnicima Udruženja privrednika i klastera jugoistočne Srbije i Regionalne privredne komore za jugoistočnu Srbiju, te je dogovorena posjeta Palama.

“Mi smo prepoznati kao jedna od najvećih opština u Sarajevsko-romanijskoj regiji koja ima potencijal, Jahorinu, blizinu Sarajeva, i sve resurse koji su potrebni za značajniju privrednu saradnju”, rekao je Kovačević Srni.

Prema njegovim riječima, u međuvremenu je došlo do saradnje i sa opštinom Gradiška, tako da će se i ona predstaviti na privrednom forumu.

Kovačević se nada da će tokom dvodnevnog foruma uspjeti da dogovore konkretnu poslovnu saradnju privrednika tri opštine.

On je naglasio da će za vrijeme trajanja foruma biti organizovana posjeta nekim uspješnim privrednim subjektima na Palama.

Dvodnevni forum će početi u 11.00 časova.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments