Počeo turnir u malom fudbalu povodom Dana policije

1

U Sportsko-poslovnom centru „Peki“ na Palama danas je počeo turnir u malom fudbalu povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske, koji organizuju pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je novinarima da na turniru učestvuje osam ekipa formiranih iz organizacionih jedinica Uprave, te institucija i javnih preduzeća sa područja ove lokalne zajednice.

Ona je dodala da učestvuju i ekipe Osnovne škole „Srbija“, Srednjoškolskog centra „Pale“, Olimpijskog centra „Jahorina“, preduzeća „Vodovod i kanalizacija“, te Oružanih snaga BiH smještenih u Kasarni „Miloš Obilić“ na Palama.

Po završetku turnira, učesnicima će biti uručeni pehari i medalje.

„Cilj turnira je i da se policijski službenici, osim poslovne saradnje, druže sa predstavnicima institucija sa kojima sarađuju“, navela je Stokanovićeva i dodala da će danas u svim organizacionim jedinicama biti položeni vijenci i cvijeće u znak sjećanja na poginule i preminule pripadnike policije Republike Srpske.

Ona kaže da je ova policijska uprava, povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske, sprovela niz aktivnosti, kao što su edukativna predavanja za djecu predškolskog uzrasta i dobrovoljno davanje krvi.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments

Pa ko pobjedi na tom turniru dana pilicije.