Počeo Turnir u basketu Pale 2012!

0

Juče je na Koranu, na terenima Studentskog centra počeo 10. po redu Turnir u uličnom basketu Pale 2012. Ove godine je prijavljeno ukupno 30 ekipa, koje su raspoređene u 8 grupa.

Dvije najbolje ekipe iz grupe će izboriti nastup u osmini finala. Finale je zakazano za subotu 30.06.2012. godine, kada će biti održano takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanju. Kao po tradiciji, nakon dodjele nagrada će biti održan koncert na terenu.

Turnir je ove godine svečano otvorio načelnik opštine Pale Slobodan Savić, izrazivši zadovoljstvo sa organizacijom turnira i želju da on i dalje ostane tradicija. Turnir je sinoć kao i proteklih godina pratio veliki broj ljubitelja košarke, ali i onih koji to tek namjeravaju postati.

Pokrovitelji turnira su opština Pale i Grad Istočno Sarajevo.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/basket-2012/] width=[54] height=[50] title=[Počeo Turnir u basketu Pale 2012!] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs50] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Rezultati prvog dana

alt

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare