Počelo grijanje uz niže cijene

0

ZVORNIK – U Zvorniku je danas počelo daljinsko grijanje stanova i poslovnih prostora, kako je kalendarom i predviđeno, potvrđeno je u „Zvornik stanu“.
Cijene grijanja u 2015/2016. godini biće niže za 10 odsto jer će korisnici, umjesto tri KM, plaćati 2,70 KM po metru kvadratnom.

Direktor „Zvornik stana“ Miodrag Jevtić rekao je novinarima da će, u skladu sa tim, biti korigovane i ostale cijene usluga, te dodao da su u preduzeću obavljene sve tehničke pripreme za nesmetanu isporuku toplotne energije krajnjim korisnicima.

„U periodu između dvije sezone grijanja preduzeli smo potrebne zahvate, ali nismo imali potrebe za većim ulaganjima jer smo ih izvršili prethodnih godina“, ističe Jevtić.

On je pozvao korisnike da izmire svoje obaveze, napominjući da su ukupna dugovanja pravnih i fizičkih lica dva miliona KM, zbog čega je „Zvornik stan“ pokrenuo i sudske procese.

„Ovog puta molim korisnike da izmire svoje obaveze kako bi i `Zvornik stan` mogao da izmiruje dugovanja prema dobavljačima, radnicima i bankama“, rekao je Jevtić.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare