Počeli radovi na Univerzitetskoj ulici u Palama

0

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji Univerzitetske ulice u Palama koje finansira opština Pale, a izvodi preduzeće „Romanijaputevi“.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je rekao da su zbog lošeg stanja ove ulice trpjeli svi građani i da se upravo zbog toga rukovodstvo opštine odlučilo za kompletnu rekonstrukciju za koju je predviđeno 184.000,00 KM i izrazio uvjerenje da će radovi biti završeni i prije roka od 60 dana koji je predviđen tenderom.

Nova Univerzitetska ulica će imati dvije trake i trotoare sa obje strane ulice.

„Što se tiče ostalih infrastrukturnih radova u toku je izgradnja nastavka šetališta, a nedavno smo napravili dogovor o vanjskom uređenju porte Sabornog hrama sa Građevinskim odborom za izgradnju hrama jer radovi moraju biti usklađeni“, rekao je Kovačević i dodao da je u toku raspisivanje tendera za radove na putu za Ćemanoviće, u naseljima Dušanovo i Stanica Pale i drugim lokacijama predviđenim planom budžeta.

Od danas se na Palama primjenjuje novi režim saobraćaja jer će Univerzitetska ulica biti zatvorena zbog radova, a ponovo je otvorena za saobraćaj Ulica Milana Simovića.

Direktor „Romanijaputeva“ Mirko Pandurević izrazio je zadovoljstvo da je njegovo preduzeće kroz jaku konkurenciju tenderskog nadmetanja danas izvođač radova u Palama i izrazio uvjerenje da će „Romanijaputevi“ svojom opremom, tehnologijom i kadrovima i prije ugovorenog roka kvalitetno završiti posao.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/izgradnja-pale-15-5-2015/] width=[54] height=[54] title=[Počeli radovi na Univerzitetskoj ulici u Palama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / D.B.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare