Počeli „Dani Milutina Milankovića“

0

MILIĆI – Ovogodišnja manifestacija „Dani Milutina Milankovića“, po kojoj Srednjoškolski centar u Milićima i nosi naziv, organizovana je simbolično – primjereno aktuelnoj situaciji izazvanoj pandemijom virusa korona, rekla je Srni direktor ove vaspitno-obrazovne ustanove Vesna Bogičević.

Bogičevićeva je navela da se program ovogodišnje manifestacije, koja će trajati do petka, 15. maja, iz razumljivih razloga razlikuje od ranijih.

„Ove godine ovdje neće biti učenika ni većine profesora, nećemo imati priliku da ugostimo ni opštinske zvaničnike, ni naše drage goste iz beogradskog udruženja `Milutin Milanković` i drugih škola u regionu koje nose naziv po ovome velikom naučniku, ali, vjerujem, da smo pripremili kvalitetan program“, rekla je Bogičevićeva prilikom simboličnog otvaranja manifestacije.

Ona je objasnila da će srž ovogodišnjeg programa biti da se učenicima pruži prilika da, kroz različite projekte, individualno ili timski, predstave vlastite prezentacije, eseje, kvizove znanja i sve ono što smatraju da se dotiče teme – života i djela Milutina Milankovića.

„Radovi će biti predstavljeni mogućnostima koja pruža onlajn nastava, a najbolji će biti i nagrađeni“, dodala je Bogičevićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare