Počela Studentska liga u malom fudbalu 2013-14

0

Danas je u Palama u SPC Peki počela nova sezona “Studentske lige u malom fudbalu”. Studenti okupljani oko Studentskog parlamenta Pale, a sa ciljem da se studentski život u Palama što ljepše popuni, već drugu sezonu igraju mali fudbal.

 
Osam ekipa, od kojih četiri predstavljaju fakultete u Palama, a po dvije dva studentska doma, boriće se za trofej tokom narednih nekoliko mjeseci. Završnica lige je planirana na proljeće na terenima SC na Koranu. Zimski dio će se igrati u SPC Peki svakog utorka od 15.00 do 17.00 časova.

“Izrazio bih zahvalnost Sportsko-kulturnom centru Pale i opštini Pale koji su nam besplatno ustupili dvoranu na korišćenje svakog utorka. Takođe velika zahvalnost ide i našem pokrovitelju Studentskom centru Pale”, izjavio je Igor Kovačević predsjednik Studentskog parlamenta Pale.

Liga u sezoni 2012-13 je završena u maju mjesecu. Tada je nastupilo 7 ekipa, a u Studentskom parlamentu očekuju da će liga ove godine biti još bolja i da će postati lijepa tradicija.

Organizator turnira je Studentski parlament Pale, a pokrovitelji Sportsko-kulturni centar Pale, opština Pale i Studentski centar Pale.

 

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/studentska-liga-19-11-2013/] width=[54] height=[54] title=[Studentska liga 2013-14] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

 

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments