Počela rekonstrukcija i sanacija pet ulica

2

Na Palama je počela rekonstrukcija i sanaciji pet ulica u ovoj opštini, dok su dvije u pripremnoj fazi, izjavio je načelnik Boško Jugović.

On je naveo da uskoro treba da bude završena tenderska procedura za još 12 ulica, te će biti oko dvadesetak ulica koje će pokušati da saniraju u ovoj godini, a ukupna vrijednost radova je 1.500.000 KM.

Jugović je rekao da su u toku radovi u dvije ulice – Jovana Dučića i Mihajla Pupina na Lukama, kao i u ulici na Trnicama, te rekonstrukcija Ulice Milana Simovića kod Tržnog centra „Tom“, gdje će biti izgrađena i kanalizaciona mreža i vodovodni priključci.

On navodi da su završeni zemljani radovi u Ulici Branka Ćopića koja je, kako kaže, bila trn u oku zbog prilaza Obdaništu „Bubamara“, gdje je opština otkupila zemljište u vrijednosti 80.000 KM, realizovala ugovor sa firmom „Majneks“ i sada je ta ulica u komunikaciji.

„Nadamo se da ćemo iz godine u godinu smanjiti broj oštećenih ulica. One koje ne stignemo ove godine ozbiljnije rekonstruisati ćemo srediti koliko može da se obavlja komunikacija“, rekao je Jugović.

On je naglasio da pokušavaju da vrate vjeru u opštinu i da u godini koja nije izborna urade što više.

Rekonstrukciju sedam ulica na području Pala izvode preduzeća „Majneks“, „Stanišić“, „Ilidža putevi“ i „Velike šume“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
2 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kad ce tartan staza?

Valjda ce se jednog dana zavrsiti i ulica Serdar Janka Vukotica na Koranu…pocela rekonstrukcija 2007…