Počela akcija prikupljanja pomoći za Srbe sa Kosmeta

0

Danas je u Palama počela akcija prikupljanja pomoći za Srbe na Kosovu i Metohiji. Osim novčane, pomoć će se prikupljati i u robi (prehrambeni proizvodi, odjeća, obuća, igračke i sl.).

Akcija će trajati do 13. aprila, a pomoć će krenuti prema Kosmetu oko Vaskrsa, nakon što se prikupi potrebna dokumentacija. Za sve ljude i firme koje žele novčano pomoći, uplate će se vršiti na žiro račun Savjeta mladih Pale: 552-009-00021907-55, kod Hypo Alpe-Adria banke.

Danas su postavljeni štandovi u kancelariji Palelive.com od 13.00 do 17.00 časova na Promenadi, drugi u Tržnom centru „Tom“, a treći u Opštinskoj organizaciji Crvenog Krsta Pale.


U toku su razgovori sa osnovnim školama i Srednjoškolskim centrom, te Tržnim centrom „Bartula“, kako bi se i oni uključili u akciju.

23. marta će biti održana konferenciju za novinare, u prostorijama Skupštine opštine Pale, na kojoj će biti saopšteno više detalja o humanitarnoj akciji.

Organizator akcije prikupljanja pomoći za Srbe na Kosovu i Metohiji je Savjet mladih Pale zajedno sa Omladinskim klubom Crvenog krsta Pale i u saradnji sa našim portalom.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare