Pljačkaši predati tužilaštvu

0

Dvojica državljana Srbije, koji su opljačkali benzinsku pumpu „Majneks“ na Palama, predati su nadležnom tužilaštvu uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. U saopštenju se navodi da je policija na Palama za nepuna 24 časa rasvijetlila ovo razbojništvo i uhapsila lica čiji su inicijali         N.V. i M.M.

Ova lica su u srijedu, 26. oktobra, u 23.50 časova, na benzinskoj pumpi “Majneks“ bejzbol palicom onesposobila čuvara i ukrala 308 KM.

U saopštenju se navodi da su policajci nakon prijave pljačke izašli na lice mjesta i pretragom užeg dijela grada, u blizini mjesta izvršenja krivičnog djela, uočili dva sumnjiva lica koja su odgovarala opisu napadača.

Nakon što su primijetili patrolu policije, počeli su da bježe, ali su ih policijski službenici ubrzo uhapsili.

U službenim prostorijama Policijske stanice, uvidom u lična dokumenta, utvrđeno je da se radi o N.V. i M.M., državljanima Srbije, dodaje se u saopštenju.

U toku kriminalističke obrade osumnjičeni su priznali da su počinili ovo krivično djelo, navodeći i mjesto gdje su odbacili bejzbol palicu, rukavice i ukradeni novac.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare