Plastenik za višečlanu porodicu

0

MILIĆI – Međuopštinska organizacija slijepih i slabovidih lica u Vlasenici obezbijedila je plastenik vrijedan oko 2.300 KM višečlanoj porodici Trišić u milićkom naselju Goločevina.


Donacija je obezbijeđena uz podršku Saveza slijepih i slabovidih lica Republike Srpske, a u okviru programa pomoći najsiromašnijim članovima Međuopštinske organizacije, koja okuplja pedesetak članova u opštinama Vlasenica, Milići, Han Pijesak i Šekovići.

Predsjednik Međuopštinske organizacije slijepih i slabovidih lica Milenko Jović rekao je Srni da je pomoć dobila šestočlana porodica koja ima veoma skromne prihode.

„Potrudili smo se da, u saradnji sa Savezom, toj porodici omogućimo da svojim radom poboljšaju materijalni položaj“, rekao je Jović.

On je podsjetio da je ova organizacija prošle godine donirala svom članu Radivoju Slijepčeviću iz sela Bakići priplodnu junicu.

Jović je dodao da se pomoć obezbjeđuje onim članovima koji imaju radnu snagu za bavljenje poljoprivredom.

„Još tri člana ove organizacije iz Milića, Vlasenice i Šekovića kandidovani su za korištenje donacija“, rekao je Jović i dodao da se izbor kandidata obavlja na osnovu socijalne karte.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare