Planirana gradnja 17 infrastrukturnih projekata

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević predstavio je danas 17 infrastrukturnih projekata koji će se graditi u toku ove godine, a za koje je opština u budžetu planirala oko pola miliona KM.

Kovačević je na konferenciji za novinare, koja je održana u novom pres-centru u Sportsko-poslovnom centru „Peki“, istakao da je za ovih 17 projekata završena projektna dokumentacija, te da će biti raspisan tender i javni poziv za izvođača radova.

On je dodao da bi realizacija ovih projekata trebalo da počne u junu, a da su u planu još neki infrastrukturni projekti čija bi projektna dokumentacija trebalo da bude završena u narednih dvadesetak dana.

Kovačević je istakao da je projektna dokumentacija završena za izgradnju kružnog toka u ulici Nikole Tesle, za sanaciju ulica i izgradnju trotoara u svim mjesnim zajednicama na području opštine i za dva dječija parka koji će se graditi u mjesnim zajednicama Centar i Obilićevo.

Prema njegovim riječima, prilikom planiranja ovih infrastrukturnih projekata vodilo se računa o ravnomjernom razvoju svih mjesnih zajednica od Mokrog, preko Stanice Pale, Centra, Dušanova, Korana.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare