Перишић: Настављамо подршку вишеградским спортским клубовима

0

ВИШЕГРАД – Директор предузећа „Хидроелектране на Дрини“ из Вишеграда Недељко Перишић најавио је данас наставак финансијске подршке вишеградским спортским клубовима.

На пријему који је организовао за играче и управу Кошаркашког клуба „Варде ХЕ“, Перишић је рекао да је упознат са досадашњим изазовима са којима се овај клуб сусретао и истакао задовољство што је ово предузеће имало прилику да помогне у превазилажењу неких проблема.

„Драго ми је што сам имао прилику да чујем да је `Варда ХЕ` од ове сезоне квалитетан тим са високим амбицијама. Испред нашег предузећа могу да обећам да ћемо их пратити у зацртаним подухватима „, истакао је Перишић.

Предсједник Клуба „Варда ХЕ“ Марко Миличевић рекао је да је све оно што су до сада постигли уз помоћ спонзора, првенствено предузећа „Хидроелектране на Дрини“.

„Надам се да ћемо указано повјерење оправдати на терену у предстојећој сезони. Наш циљ је да се пласирамо у плеј-оф, односно да освојимо неку од прве четири позиције како бисмо могли да обезбједимо борбу за титулу првака Прве лиге Републике Српске“, рекао је Миличевић.

Тренер кошаркаша Борко Переула додао је да сезона почиње у суботу, 14. октобра, те да је екипа спремна, без обзира на мање здравствене проблеме појединих играча.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare