Stipendije za praktičnu nastavu u “Folksvagenu” za devet učenika

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Ugovor o stipendiranju devet učenika Srednje škole “28. jun” iz Istočnog Novog Sarajeva za obavljanje praktične nastave u renomiranoj kompaniji “Folksvagen” u Vogošći, potpisan je danas u ovoj lokalnoj zajednici.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su roditelji budućih polaznika praktične nastave, direktor Srednje škole “28. juni” Boris Brajović sa saradnicima, direktor udruženja “Progres” Elvir Čaušević i načelnik Odjeljenja za opštu upravu u opštini Istočno Novo Sarajevo Biljana Lalović, saopšteno je iz opštinske uprave.

Ugovor je potpisan sa devet učenika drugog razreda Srednje škole “28. jun”, smjer – tehničar elektronike, koji će tokom trajanja praktične nastave primati stimulativnu stipendiju u iznosu od po 150 KM mjesečno, a praksa će se obavljati uz striktno poštovanje epidemioloških mjera.

Po četiri učeničke stipendije će finansirati Udruženje “Progres” iz Sarajeva zajedno sa partnerima i opština Istočno Novo Sarajevo, dok će jednu stipendiju obezbijediti kompanija “Folksvagen” Sarajevo.

Prevoz učenika, koji će obavljati praktičnu nastavu, i ove godine obezbijediće opština Istočno Novo Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

 

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments