Stipendije za praktičnu nastavu u „Folksvagenu“ za devet učenika

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Ugovor o stipendiranju devet učenika Srednje škole „28. jun“ iz Istočnog Novog Sarajeva za obavljanje praktične nastave u renomiranoj kompaniji „Folksvagen“ u Vogošći, potpisan je danas u ovoj lokalnoj zajednici.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su roditelji budućih polaznika praktične nastave, direktor Srednje škole „28. juni“ Boris Brajović sa saradnicima, direktor udruženja „Progres“ Elvir Čaušević i načelnik Odjeljenja za opštu upravu u opštini Istočno Novo Sarajevo Biljana Lalović, saopšteno je iz opštinske uprave.

Ugovor je potpisan sa devet učenika drugog razreda Srednje škole „28. jun”, smjer – tehničar elektronike, koji će tokom trajanja praktične nastave primati stimulativnu stipendiju u iznosu od po 150 KM mjesečno, a praksa će se obavljati uz striktno poštovanje epidemioloških mjera.

Po četiri učeničke stipendije će finansirati Udruženje „Progres“ iz Sarajeva zajedno sa partnerima i opština Istočno Novo Sarajevo, dok će jednu stipendiju obezbijediti kompanija „Folksvagen” Sarajevo.

Prevoz učenika, koji će obavljati praktičnu nastavu, i ove godine obezbijediće opština Istočno Novo Sarajevo.

(www.palelive.com / Srna)

 

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare