PDP: Pobjeda!

0

Sinoć je u Palama održana centralna predizborna tribina Partije demokratskog progresa /PDP/ pred brojnim gostima, simpatizerima i članovima na kojoj je data puna podrška kandidatima za Skupštinu opštine Pale i zajedničkom kandidatu Koalicije „Zajedno za Pale“ za načelnika opštine Miodragu Kovačeviću.


Sa skupa je poručeno da PDP očekuje pobjedu liste kandidata za SO Pale, kao i kandidata za načelinika Miodraga Kovačevića. PDP je pozvao birače da na izborima prije svega budu birači, a ne glasači i da u razmatranje uzmu njihovu listu kandidata koja je sastavljena od uglednih magistara, doktora, profesora, preduzetnika…


{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/pdp_tribina_2012/] width=[54] height=[54] title=[PDP centralna tribina] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Nosilac kandidatske liste PDP-a za Skupštinu opštine Pale Miroslav Brčkalo izjavio je da je program 4×3 izazvao veliko interesovanje građana jer je taj koncept realan i ostvariv i kao takav će srušiti lažna obećanja. On je izrazio uvjerenje da će kandidat Koalicije „Zajedno za Pale“ Miodrag Kovačević dobiti najveće povjerenje birača.

Kandidat SDS-a i Koalicije „Zajedno za Pale“ Miodrag Kovačević je izjavio da većina partija koje čine Koaliciju „Zajedno za Pale“ već duže sarađuju i da njihovi rezultati u prethodnom periodu garantuju pobjedu ove koalicije u opštini Pale.

Predsjednik PDP-a Mladen Ivanić izjavio je večeras na Palama da izbor mladih, energičnih, obrazovanih i odlučnih ljudi sigurno donosi pozitivnu energiju, zbog čega je izrazio uvjerenje da će građani Pala na lokalnim izborima podržati listu PDP-a i dati jedinstvenu podršku zajedničkom kandidatu Koalicije „Zajedno za Pale“ za načelnika opštine Miodragu Kovačeviću.

„Na večerašnjoj centralnoj tribini na Palama osjeća se neka posebna energija i uvjeren sam da će PDP na Palama ponovo dobiti podršku, što će biti dobro i za PDP, ali i za sve stanovnike Pala“, poručio je Ivanić.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare