Pčelica Maja i Drakula

0

U Kulturnom centru Pale u utorak i srijedu 28. i 29. oktobra 2014. godine će biti prikazane projekcije filmova „Pčelica Maja“ 3D i „Drakula“ – Neispričana priča.

„Pčelica Maja“ 3D

Uloge: Mina Lazarević, Nikola Bulatović, Srđan Jovanović, Dušica Novaković, Nebojša Ilić-Cile, Marko Marković, Dubravko Jovanović, Ivan Tomić, Gorica Popović, Dragan Vujić

Režija: Nikola Bulatović
Žanr: animirani
Sadržaj filma:

Mlada pčelica Maja je nestašna i neće da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne vjeruje osobama koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski matični mliječ bude ukraden, os će biti glavni osumljičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomagala u tome. Niko neće stati u njenu odbranu osim drugara Pava.

Poslije dugog putovanja prepunog avanture do košnice osa, Maja će uspjeti da spriječi rat između pčela i osa u posljednjem trenutku i uspjeće da dokaže da je kraljičin pohlepni savjetnik kriv za sve.

Biće prikazan utorak i srijedu, 28. i 29. oktobra 2014. godine u 18:00 časova.

Cijena ulaznice 4 KM.

Karte možete kupiti u prostorijama Kulturnog Centra,a na dan projekcije na biletarnici KC.

„Drakula“ – Neispričana priča

Režija: Gary Shore
Uloge: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon
Žanr: akcija, drama, fantazija

Za razliku od mnogobrojnih prethodnika koji su u središte stavljali vampirski svijet Vlada III rođenog u Transilvaniji 1431., akcijski spektakl Drakula – Neispričana priča upoznaje nas s događajima koji su prethodili njegovom prelasku na tamnu stranu. Ljubav prema najbližima, teška pozicija tokom turskih osvajanja te odluka koju je morao donijeti glavne u teme ovog atraktivnog filma s odličnom glumačkom ekipom koji donosi potpuno nove detalje o životu popularnog književnog lika oko kojeg se i danas lome koplja da li je i zaista postojao ili je samo plod mašte Brama Stokera.

Prikazaće se utorak i srijedu, 28. i 29. oktobra 2014. godine u 20:00 časova.

Cijena ulaznice 4 KM.

Karte možete kupiti u prostorijama Kulturnog centra, a na dan projekcije na biljetarnici KC.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare