Паљани почели припреме за нову сезону

0

Под тренерском палицом Јадранка Богичевића, фудбалери паљанске „Романије“, чланови Прве лиге Републике Српске, на СРЦ „Влајко Петровић“ почели су данас припреме за нову сезону, која старује 10. августа.

Како пише на страници портала „Спорт ДЦ“, у односу на прошлу сезону, дрес „Романије“ неће више носити: Сампсон Вирекох, Младен Милошевић, Матеја Додиг, Лука Радовић, Марко Радосављевић, Денис Богучанин, а тренутно је неизвијестан и статус Богдана Симанића, Лазара Бабића, Огњена Радовића и Милоша Короман, док су у клуб стигли Немања Чворо и Бењамин Крижевац из Славије, те голман Далибор Митровић из бијељинског „Радника“, а на проби су и двојица Бразилаца те се у наредним данима очекује комплетирање играчког кадра.

Да би што спремније ушли у првенство, Паљани су договорили четири припремне утакмица, а прва је на распореду 13. јула против „Јахорине“ из Праче.

Аутор: Чeдо Матовић јe рођeн у сeлу Прeвила, општина Фоча. Пeнзионeр, вeлики заљубљeник у спорт и природу и најстарији „бордeр“ на Палама.

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare