Paketići za ljepši osmijeh

0

Omladinski klub Opštinske organizacije Crvenog krsta na Palama i ove godine organizuje humanitarnu akciju čiji je cilj da se za djecu sa posebnim potrebama i mališane koji žive u socijalno ugroženim porodicama obezbijede novogodišnji paketići.

Volonter u Omladinskom klubu Crvenog krsta Pale Miljan Klačar rekao je Srni da je ovo tradicionalna akcija u okviru koje se od 2009. godine u decembru prikupljaju slatkiši i novac kako bi se najmlađi radovali.

Navodeći da je do sada prikupljena značajna količina slatkiša i novca, on je pozvao sugrađane da se narednih dana uključe i doniraju ono što mogu kako bi akcija sa sloganom „Paketići za ljepši osmijeh“ bila što uspješnija.

Klačar je rekao da je akcija počela 8. decembra i da su u prodavnicama „Onogošta“ i tržnim centrima „Tom“ i „Bartula“ postavljeni paketi sa naznakom Crvenog krsta, gdje građani mogu ostaviti svoj prilog.

On je naglasio da će 29. decembra organizovati i humanitarnu žurku u kafiću „Tabu“ na Palama gdje će gosti kao ulaznicu donijeti slatkiše, kao i novogodišnji bal u Kulturnom centru Pale, gdje će posjetioci moći da donesu slatkiše ili daruju novčana sredstva.

Prema njegovim riječima, paketići će biti podijeljeni 30. decembra u Kulturnom centru Pale, prema spisku djece Centra za socijalni rad i Crvenog krsta Pale.

Klačar je podsjetio da za one koji žele učestvovati u ovoj akciji, a nisu u prilici da dođu na humanitarne štandove, ostavljena je i mogućnost da se sredstva uplate na žiro račun Savjeta mladih Pale:555-009-00021907-55 u Hipo Alpe Adria banci, s naznakom Omladinski klub.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare