Otvoreno sportsko igralište u naselju Karađorđevo

0
U petak je u naselju Karađorđevo u Mokrom, simbolično, druženjem sa najmlađim stanovnicima naselja otvoreno novoizgrađeno igralište i zaokružen jedan investicioni ciklus opštine Pale.
Načelnik Kovačević je rekao da su svi planirani projekti u 2015. godini uspješno realizovani i dodao da je lokalna uprava vodila računa o ravnomjernom razvoju svih mjesnih zajednica i potrebama stanovništva. Kovačević je podsjetio da nakon izgradnje Studentskog trga, Univerzitetske ulice kao i drugih infrastrukturnih projekata na području opštine, do kraja ove godine ostalo je još samo da se predstavi projekat ruske investicije na Jahorini.

„U toku je kreiranje budžeta za 2016. godinu koji takodje nosi razvojnu komponentu“, rekao je načelnik i dodao da će opština za neke obimnije projekte u novim naseljima kao što su Karadjordjevo, Obilićevo, Dušanovo aplicirati prema Vladi RS i Savjetu ministara za zajednički angažman.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/igraliste-karadjordjevo-nov-2015/] width=[54] height=[54] title=[Otvoreno sportsko igralište u naselju Karađorđevo] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / D.B / M.S.)
Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare