Otvorene nove prostorije Osnovne muzičke škole u Palama

0

U Palama su danas u Sportsko poslovnom centru Peki otvorene prostorije Osnovne muzičke škole.

Radovi na adaptaciji prostora za potrebe škole su počeli sredinom aprila ove godine i uloženo je oko 50.000 KM. Opština Pale je ovoj školi u SPC Peki ustupila površinu od oko 150m2 na korišćenje.

„Osnovna muzička škola je do sada bila u podstanarskom odnosu i uspjela se očuvati. Svečanim činom otvaranja smo ispunili obećanje koje smo dali i nove prostorije bi trebale olakšati i unapriejditi rad ove škole“, izjavio je načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević na svečanom otvaranju prostorija.

Direktor Osnovne muzičke škole Miro Mitrović je izrazio zahvalnost opštini Pale i svim subjektima koji su pomogli realizaciju ovog projekta, a posebna zahvalnost izražena je prema direktoru SŠC Pale Dragomiru Jovanoviću.

Profesor muzičke škole Vladimir Jakić se zahvalio rukovodstvu opštine Pale, Gradu Istočno Sarajevo na uloženim sredstvima i istakao da je ova škola do sada imala odlične rezultate, a da su sada stvoreni uslovi za još bolje.

„Vodili smo računa o svakom detalju u ovim prostorijama, kako bi bili ispunjeni i najzahtjevniji uslovi za odvijanje nastave, a veliku zahvalnost u svemu tome dugujem zamjeniku načelnika opštine Pale Nenadu Vukoviću koji se brinuo da sve prođe kako treba“, izrazio je zahvalnost Jakić.

Osnovna muzička škola u Palama je područno odjeljenje Škole za osnovno muzičko obrazovanje Istočno Sarajevo. Školu trenutno pohađa 97 učenika, a cilj je da se broj učenika poveća na 150. Osnovna muzička škola je 18 godina bila u podstanarskom odnosu, od čega je većinu vremena provela u prostorijama Srednjoškolskog centra Pale.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/otvaranje-prostorija-osnovna-muzicka-skola-pale/] width=[54] height=[54] title=[Otvorene prostorije Osnovne muzičke škole u Palama] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare