Otvorena Univerzitetska ulica

0

 

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i predsjednik SO Predrag Vučićević danas su svečano u promet pustili Univerzitetsku ulicu na Palama. Radovi koje je finansirala opština Pale, a izvodilo preduzeće „Romanijaputevi“ su počeli 15. maja.

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević je rekao da su zbog lošeg stanja ove ulice trpjeli svi građani i da se upravo zbog toga rukovodstvo opštine odlučilo za kompletnu rekonstrukciju za koju je predviđeno 184.000,00 KM.

„Rekonstrukcija ove ulice je od višestrukog značaja, kako za stanovnike ovog dijela Pala, tako i za povezivanje naselja i rasterećenja Ulice Milana Simovića“, izjavio je Kovačević.

„Projektom nije bilo sve obuhvaćeno, zbog mnogo teže situacije na terenu, pa je došlo do produženja roka iz opravdanih razloga i zahvalnost dugujemo preduzeću „Romanijaputevi“ koji su sve završili na jedan profesionalan način.“

On je istakao da će u narednom periodu biti završeni i parking prostori uz Univerzitetsku ulicu, što zavisi od završetka izgradnje stambenih objekata, kao i postavljanje ulične rasvjete.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija koji je danas prisustvovao otvaranju Univerzitetske ulice je istakao da opština Pale dobro raspolaže sa svojim resursima i potencijalima i da je izgradnja Pala rezultat agilnosti rukovodstva opštine.

„Grad Istočno Sarajevo je grad sa dobrom poslovnom klimom, bez političkih turbulencija, što je dobra poruka za investitore da mogu da ulažu na ove prostore“, poručio je Samardžija.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/univerzitetska-ulica-otvaranje-13-8-2015/] width=[54] height=[54] title=[Otvorena Univerzitetska ulica] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare