Otvorena Specijalizovana prodavnica „Altea“

0

U Palama je danas u ulici Srpskih ratnika svečano otvorena Specijalizovana prodavnica „Altea“ koja će raditi u sklopu Javne zdravstvene ustanove „Apoteka“ Pale.

Korisnici će biti slobodni da u svakom trenutku dobiju besplatan i koristan savjet za upotrebu raznih medicinskih pomagala, dijetetskih suplemenata, upotrebu čajeva i pomoć pri rješavanju drugih zdravstvenih problema.

Planirano je da se organizuju i dani savjetovanja gdje će biti obrađene teme iz oblasti zdrave ishrane, savjetovanje porodilja, unapređenje zdravlja djeteta…

„Specijalizovana prodavnica „Altea“ je zamišljena kao savjetovalište i pomoć stanovništvu Pala za odabir pravog preparata i pružanje medicinske zaštite. Ovo je prvi ovakav objekat u našem gradu, a cilj je da se zdravstvo unaprijedi i da se pruži pomoć pri očuvanju zdravlja na obostrano zadovoljstvo“, izjavila je direktorica „Apoteke“ Pale Jelena Ninkov.

Otvaranje prodavnice je organizovano u sklopu Dana i Krsne slave opštine Pale – Velike Gospojine.

„Otvaranje ovakvih objekata i spektra usluga pokazuju da se Pale uprkos krizi razvijaju. Ovakvi objekti pomažu javne ustanove i mi ih u tome podržavamo“, izjavio je načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/altea-otvaranje-22-08-2014/] width=[86] height=[86] title=[Otvaranje Altea] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb86_] thumb_cache_dir=[thumbs86] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare