Otvorena rekonstruisana dionica puta Sase-Višegradska banja

0

VIŠEGRAD – Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević i direktor preduzeća „Romanijaputevi“ Mirko Pandurević danas su, svečanim presijecanjem vrpce, otvorili rekonstruisanu dionica puta Sase-Višegradska banja.

„Rekonstrukcija je trajala nekoliko mjeseci, a opština je izdvojila oko 600.000 KM. Urađeno je više od 1.200 metara ovog puta“, rekao je Đurević.

Đurević vjeruje da će, s obzirom na to da se radi na proširenju turističkih kapaciteta i boljoj turističkoj ponudi, ovaj put doprinijeti razvoju turizma.

On je istakao da je ovaj put veoma važan za Višegradsku banju, ali i za mještane sela koja se nalaze u blizini.

„Trudimo se da radimo što više u interesu svih građana, imamo dosta projekata, a kada se steknu uslovi krenućemo u izradu onoga što smo zamislili“, dodao je Đurević.

Pandurević je rekao da ovo preduzeće duži niz godina učestvuje u realizaciji investicija opštine Višegrad, koja je vrlo zahvalan i korektan investitor.

„Mi smo ovaj put počeli graditi ranije, ali je u nedostatku sredstava ostala dionica koju smo danas svečano otvorili“, naveo je Pandurević i dodao da je urađen asfalt, kolovoz sa asfaltnim zastorom širine pet metara, a na nekim mjestima i šire, ivična greda, ivičnjaci, te trotoar cijelom dužinom.

Vršilac dužnosti direktora Rehabilitacionog centra „Vilina vlas“ Dušana Bukvić rekla je da otvaranje ovog puta veoma važno i za Višegradsku banju i za Višegrad.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare