Otvorena poslanička kancelarija

0

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Sonja Karadžić Jovičević danas su u prostorijama Srpske Demokratske Stranke Opštinski odbor Pale održali konferenciju za novinare povodom otvaranja poslaničke kancelarije.

Opštinski odbor SDS-a i opština Pale obezbijedili su uslove za rad kancelarije sa ciljem da probleme građana rješavaju zajedničkim snagama.

Shodno Zakonu o lokalnoj samoupravi, opštine su dužne da obezbijede kancelarije poslanicima u Narodnoj skupštini RS kako bi bio omogućen direktan kontakt sa građanima koji su ih birali.

„Potpisivanjem ugovora između opštine Pale i poslanika u Narodnoj skupštini Sonje Karadžić Jovičević o korišćenju kancelarije stvoreni su uslovi za komunikaciju građana Pala, nevladinih organizacija i svih zainteresovanih sa njihovim predstavnikom skupštini“, izjavio je načelnik Miodrag Kovačević.

Sonja Karadžić Jovičević izrazila je zadovoljstvo otvaranjem poslaničke kancelarije. Ukazala je zahvalnost načelniku sto je omogućio rad poslanika zarad cilja – pomoći onima koji se obrate.

„Ukoliko građani nisu u mogućnosti da dođu, svoje prijedloge mogu ostaviti putem telefona“, izjavila je Sonja Karadžić Jovičević.

Građani mogu kontaktirati poslaničku kancelariju, putem telefona 057/226-547; 057/226-547, kao i ličnim dolaskom od 18. marta, svakim radnim danom od 10.00 do 16.00 časova.

(www.palelive.com / B.P.)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare