Otvoren regionalni omladinski kamp „Kampomanija“

0

ZVORNIK, 1. AVGUSTA /SRNA/ – Regionalni omladinski kamp pod nazivom „Kampomanija“, na kome učestvuje više od 250 mladih iz Republike Srpske i Srbije, otvoren je na gradskoj plaži u Zvorniku.
Gosti sinoć otvorenog kampa su iz Malog Zvornika, Kragujevca, Beograda, Loznice, Zrenjanina, Novog Pazara, Novog Sada, Šamca, Beograda, Bijeljine, Šamca, Vlasenice, Kneževa, Srebrenice, Ugljevika, Milića, Lopara i Brčko distrikta.

Tamara Gajić, koordinator kampa iz Omladinskog savjeta Zvornik koji je organizator kampa, rekla je novinarima da će učesnici, osim sportskih aktivnosti, organizovano posjetiti muzej, Turističku organizaciju i Slikarsku radionicu „Paleta“.

Ona je navela da će jedan broj njih učestovati i na „Drinskoj regati“, a ima i zainteresovanih za učešće na turniru u odbojci na pijesku.

Prema njenim riječima, kamperi će moći da u Domu omladine pogledaju humanitarnu predstavu „Šmizle“, Pozorišta mladih Zvornik.

Kamp će zvanično biti zatvoren sutra u 11.00 časova, ali će mladi imati mogućnost da ostanu da kampuju na gradskoj plaži tokom „Zvorničkog ljeta“.

Gajićeva je ponovila da je cilj „Kampomanije“ stvaranje tradicionalnog omladinskog kampa koji će zbližavati mlade iz Republike Srpske i regiona.

„Namjera organizatora je da `Kampomanija` postane prepoznatljiv zvornički brend, koji će se širiti u organizacionom smislu, brojnosti i kvalitetu sadržaja“, rekla je Gajićeva.

Pokrovitelj „Kampomanije“ je opština Zvornik.

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare