Otvoren Fitness centar “Sparta”

0

U prisustvu gostiju u Sportsko poslovnom centru Peki u Palama sinoć je otvoren Fitness centar “Sparta”.

Najveći i najmoderniji Fitness centar u regiji prostire se na površini od 500 metara kvadratnih, s tim da će nakon završetka opremanja prostorija za aerobik i solarijum prostor za korišćenje iznositi oko 700 metara kvadratnih.

Uređene po visokim standardima, prostorije i oprema će korisnicima pružiti maksimalne uslove za treniranje. O potrebnoj količini vazduha i temperaturi u prostorijama brigu će voditi savremen klima i ventilacioni sistem. Savremene svlačionice sa svim potrebnim detaljima učiniće boravak sportistima ugodnijim, te će higjena biti na visokom nivou.

Centar posjeduje i protein bar sa svom potrebnom suplementacijom.

Radno vrijeme Fitness centra “Sparta” je od 09.00 do 22.00 časova radnim danima i subotom, dok je nedjeljom vrijeme skraćeno od 12.00 do 22.00 časa.

Fitness centar “Sparta” je spreman da ugosti sve koji su spremni da kroz bavljenje sportom podignu kvalitet života na viši nivo te poziva sve zainteresovane da ih posjete.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/fitness-centar-sparta/] width=[87] height=[87] title=[Otvoren Fitness centar “Sparta”] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavjesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments