Otvaranje najvećeg fitness centra u regiji

0

U Palama će 18. novembra 2015. godine u Sportsko poslovnom centru Peki u 18.00 časova svečano biti otvoren najveći fitness centar u regiji. Projekat Fitness centra “Sparta” realizovan je u Sportsko poslovnom centru “Peki” na površini od oko 500 kvadratnih metara, s tim da će druga faza projekta obuhvatiti proširenje od oko 200 kvadratnih metara.

Prostorije Fitness centra “Sparta” su smještene na trećem spratu Sportsko-poslovnog centra “Peki” u Palama i uređene su po visokim standardima do najsitnijih detalja.

Veliku prednost čine namjenske svlačionice sa wc-om, tuš kabinama, ormarićima i dodatnom opremom. Posebno važan dio prostora čini projekat instalacija grijanja, ventilacije i klimatizacije, koja se prilagođava broju aktivnih članova u prostoru. Za sportiste je obezbijeđena vrhunska “Life fitness” oprema na posebno pripremljenoj podlozi.

Kako dvorana “Peki” važi za jednu od najboljih sportskih dvorana na ovim prostorima, tako se i “Sparta” potrudila da bude u korak sa najboljim fitness centrima. Najbolje iskustvo fitness klubova iz evropskih metropola biće prezentovano i kod nas putem modela organizacije, visokokvalitetnih sadržaja i vrhunske profesionalne opreme.

Projekat će biti proširen za prostor namjenjen sportskim klubovima odnosno aerobik salom i solariumom.

Fitness centar “Sparta” je spreman da ugosti sve koji su spremni da kroz bavljenje sportom podignu kvalitet života na viši nivo te poziva sve zainteresovane da dođu na orvaranje u srijedu 18. novembra u 18.00 časova.


(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments