Otuđeni autodijelovi i željezni stub

0

Policijskoj stanici Pale B.M. je prijavio da je u toku noći između 12. i 13. januara otuđeno više aluminijumskih autodijelova i željezni stub dužine 3,5 metra koji su se nalazili ispred njegove SZR “Mirko” u ulici Magistralni put na Palama.

Policijski službenici nakon izvršenog uviđaja i urađenih provjera, pronašli su otuđene predmete na otpadu sekundarnih sirovina “Milkus” Pale, a za koje su izdati računi na imena Š.D. i Š.D, oba sa Pala. Dokumentuje se krivično djelo.

U mjestu Dobre Vode, opština Kalinovik, obijena je lovačka kuća, vlasništvo Nacionalnog parka “Sutjeska”, i ukradene su četiri lovačke puške, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. Lopovi su odnijeli i 110 metaka, te motornu pilu.

Nepoznati počinioci su provalili i u porodičnu kuću vlasništvo B.M, koja se nalazi u blizini lovačke kuće, iz koje su odnijeli dvije motorne pile, bušilicu, ručnu blanjaricu i ostali sitni alat. Istraga je u toku.

Radnik Šumskog gazdinstva “Maglić” Foča R.V. prijavio je policiji da su u periodu od 1. do 15. januara nepoznati počinioci otuđili oko 30 kubnih metara bukovog drveta sa lagera u mjestu Krušička Brda, opština Foča. Izvršen je uviđaj i radi se na otkrivanju počinilaca.

Policijskoj stanici Foča obratila se B.M. i prijavila bivšeg supruga da joj šalje prijeteće poruke na njen mobilni telefon, te da je poziva i uznemirava.

U posljednja 24 časa registrovano je pet saobraćajnih nezgoda sa manjom materijalnom štetom, po dvije na području Istočnog Starog Grada i Istočnog Novog Sarajeva i jedna u Istočnoj Ilidži.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments