Osvojeno 19 medalja

0

SOKOLAC  – Opština Sokolac je na Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama /MOSI/ u Prijepolju osvojila 19 medalja, a najuspješnija je Sokočanka Gorana Cvijetić sa osvojenih pet madalja.


Zlatne medalje pripale su Cvijetićevoj u trci na 100 i 400 metara, Borisu Davidoviću u trci na 100 i 200 metara, Željki Bartuli u bacanju kugle, Mladeni Petrušić u skoku uvis i Žarku Đuroviću u bacanju koplja.

Srebrne medalje osvojili su Mladena Petrušić u bacanju kugle, Ratko Đurović u bacanju diska, Zoran Borovčanin u skoku udalj, Željka Bartula u bacanju koplja, Gorana Cvijetić u trci na 200 metara, štafeti četiri puta 100 metara za djevojke. Srebrna medalja osvojena je i u štafeti četiri puta 100 metara za muškarce i u odbojci na pijesku za djevojke.

Bronzane medlje pripale su Milanu Curovuću u bacanju diska, Iliji Cvijetiću u skoku uvis, Gorani Cvijetić u skoku udalj i Mladeni Petrušić u bacanju koplja. Sportisti sa Sokoca proglašeni su za najbolju ekipu kada je riječ o fer-pleju.

Na sportskoj manifestaciji, koja je završena juče, učestvovalo je oko 2.500 sportista iz 28 opština iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Naredni MOSI biće održan u Novom Pazaru.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare