Oštećene nove klupe i kante za otpatke

0

SOKOLAC – Na Sokocu su tokom protekle noći oštećene tri nove kamene klupe i kante za otpatke, nedavno postavljene kod stadiona „Bara“, čime je nanesena materijalna šteta zajednici, rekao je Srni načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica.

On je istakao da su ove klupe i kante postavljene u okviru priprema za nedavno održane 56. Međuopštinske omladinske sportske igre /MOSI/.

Bjelica je dodao da je opština Sokolac uspjela da obezbijedi značajna sredstva za uređenje gradskog naselja i prostora Sportsko-rekreativnog centra „Glasinac“, na zadovoljstvo svih građana i učesnika ove manifestacije.

On je rekao da mu je žao što je pojedincima zasmetao uređen prostor sa klupama za posjetioce izgrađenim od posebno tvrdog materijala i novim korpama za otpatke.

U Policijskoj stanici Sokolac rečeno je Srni da su u noći između nedjelje i ponedjeljka, 21. i 22. jula, oštećene klupe i kante u blizini stadiona „Bara“ i da su po ovlašćenju nadležnih službi preduzete mjere i radnje iz njihove nadležnosti koje će dovesti do rasvjetljavanja ovog krivičnog djela i identifikovanja počinilaca.

Policija je potvrdila da će nastala materijalna šteta biti naknadno utvrđena.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare