Oštećen „Golf 6“ na Palama

0

Nepoznati izvršilac ili više njih oštetili su automobil „golf A6“, vlasništvo lica čiji su inicijali M.P, koji je bio parkiran u Ulici srpskih ratnika na Palama.


Pripadnici Policijske stanice Pale juče su uočili vozilo bez registarskih oznaka. Po ovlaštenju dežurnog tužioca, izvršen je uviđaj kojim je konstatovano da je u toku noći nepoznati izvršilac ukrao registarske tablice, izbušio sve četiri gume, polomio prednje i zadnje vjetrobransko staklo, te oštetio blatobrane i vrata.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje tuđe stvari, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Lugar Šumskog gazdinstva „Jahorina“ Pale juče je prijavio policiji da je u šumskoj krađi zatečeno lice čiji su inicijali S.L.

Uviđajem je konstatovano da je bespravno posječeno šest stabala jele i smrče, dok je u blizini posječenih stabala pronađeno još 10 trupaca koji su predati ovom šumskom gazdinstvu.

U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

U mjestu Pavičići, u opštini Sokolac, u periodu od 29. marta do 2. aprila nepoznata lica su iz porodičnih kuća i pomoćnih objekata vlasnika čiji su inicijali Z.Ć, V.E. i M.E. ukrali manju količinu alata.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare