Osnovci spremno dočekali drugo polugodište

0

SOKOLAC – U Osnovnoj školi Sokolac drugo polugodište školske 2021/2022. počelo je nastavom na daljinu za više od 830 učenika u centralnoj školi i dva područna odjeljenja, rekli su Srni u ovoj ustanovi.

Direktor ove škole Đorđe Rajić je naveo da je sve spremno za ovaj vid nastave i da nema nikakvih problema.

„Pratićemo ima li učenika koji su pozitivni na virus korona i ako situacija ne bude alarmantna tražićemo od resornog ministarstva da se vratimo redovnoj nastavi u učionicama već sljedeće sedmice“, istakao je Rajić.

Osnovna škola Sokolac i Srednjoškolski centar „Vasilije Ostroški“ iz ove opštine obavezne su da od ponedjeljka 24.januara do 6. februara organizuju nastavu na daljinu, saopšteno je 21. januara iz Štaba za vanredne situacije opštine Sokolac, s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

Nastava u drugom polugodištu počela je redovno i bez poteškoća za 787 učenika u centralnoj i četiri područne škole Osnovne škole „Sveti Sava“ u Rogatici.

U ovoj obrazovnoj ustanovi rekli su Srni da imaju manji broj pozitivnih učenika i jednog nastavnika i da je nastava jutros počela prema programu rada.

U Osnovnoj školi „Milan Ilić – Čiča Šumadijski“ na Han Pijesku nastava u drugom polugodištu počela je redovno za 212 đaka.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare