Osnovci izveli predstavu „Novogodišnja lijeva i desna čarapa“

0
Osnovci izveli predstavu

FOČA – Mladi glumci fočanskog Amaterskog pozorišta premijerno su izveli dječiju predstavu „Novogodišnja lijeva i desna čarapa“, koja na zabavan način govori o ljubavi kao vrhovnoj vrijednosti života.

Predstava, rađena prema tekstu Radmile Knežević i u režiji Milene Vuković, govori o porodičnim vrijednostima i sestrama koje čekaju Novu godinu, ali umjesto nje dolaze zeka i meda.

„Ovaj put pripremili smo predstavu koja govori o ljubavi prema bližnjima. Dvije sestre, koje su novogodišnje praznike provele u svađi, nakon sukoba shvataju da je ljubav najbitnija, mnogo bitnija nego i pokloni i sve što donosi Djeda Mraz“, rekla je jedan od rukovodilaca Amaterskog pozorišta Foča Branka Grujičić.

Ona je navela da je u prethodne dvije godine Amatersko pozorište realizovalo šest poučnih predstava, od čega pet dječijih i jednu omladinsku.

Na premijernom izvođenju predstave „Novogodišnja lijeva i desna čarapa“ pred najmlađom publikom, u dva termina, u Gradskom pozorištu Foča nastupilo je šest osnovaca: Anđela Ivanović, Eva Dobnik, Stefan Vuković, Pavle Grujičić, Stefan Drakul i Nemanja Simović.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare